Zesde Leids Festival van het Levenslied

De Stichting Muziekfestivals Leiden organiseert voor de zesde keer het Leids Festival van het Levenslied. In twee categorieën strijden artiesten uit heel Nederland om de prestigieuze Mary Bey-bokaal, die in beide categorieën wordt uitgereikt. In de ene categorie brengen de artiesten zelf gecomponeerde nummers ten gehore, terwijl het in de andere gaat om klassiekers. De voorronde vindt plaats op donderdag 20 mei in diverse Leidse cafés. De finale is op zaterdag 18 september in de Stadsgehoorzaal.

Er zijn ook geldprijzen te winnen, variërend van 1150 euro tot 225. Inschrijven kan via het Internet of door te bellen met Frank van Leeuwen: 071-5665607.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×