PvdA organiseert discussieavond integratie

De Leidse PvdA-afdeling organiseert donderdag 15 april een openbare discussieavond over integratie en immigratie. In Grand Café de Burcht gaan vanaf 19.30 uur Dominic Schrijer (Wijkwethouder Charlois – Rotterdam) en Diederik Samsom (Tweede Kamerlid uit Leiden) in discussie met het publiek. De discussie is onderdeel van een breed debat dat de PvdA voert met zijn leden, maatschappelijke organisaties en andere geïnteresseerden. Voor dat doel heeft een speciale commissie onder leiding van de oud-burgemeester van Amsterdam Schelto Patijn een rapport opgesteld, waarin uitgangspunten zijn geformuleerd over dit thema.

Voorafgaand aan het debat bepalen de aanwezigen door middel van een stemming over welke van de 35 stellingen uit het rapport zal worden gediscussieerd. Het debat wordt ingeleid met een kort betoog van Dominic Schrijer.

In totaal worden in dit kader ruim twintig debatavonden georganiseerd in de week van 13 t/m 17 april. De uitkomsten van de discussies zullen worden geïnventariseerd en uiteindelijk resulteren in een nieuwe visie van de PvdA op immigratie en integratie.

Geïnteresseerden in het debat kunnen zich aanmelden via de telefonische reserveerlijn: 020-5512295. Het rapport wordt dan toegestuurd. Het rapport is ook te vinden op de website van de PvdA.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×