Ruzie in het verkeer

Vrijdagavond sneed een 15-jarige fietster uit Leiderdorp op de Hooigracht per ongeluk een meisje op haar fiets af bij het passeren van een aantal fietsers. Het meisje bezeerde zich daarbij aan haar fiets. Toen de 15-jarige zich wilde excuseren bij het slachtoffer bemoeide een man zich ermee die begon te schreeuwen en het meisje vervolgens zonder aanleiding in het gezicht sloeg. Daarbij liept ze letsel op aan lip en neus. Hierop is het slachtoffer weggefietst. Uit onderzoek werd de identiteit van de verdachte bekend, het betrof een 43-jarige man uit Leiden. Hij werd op zaterdag 17 april gehoord.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×