Meisjes aangehouden na winkeldiefstal

Medewerkers van een schoenenzaak aan de Haarlemmerstraat hebben donderdagmiddag twee meisjes van 16 en 17 jaar uit Den Haag aangehouden na winkeldiefstal. De oplettende medewerkers vermoedden dat drie meisjes winkeldiefstal hadden gepleegd. Bij het naar buiten lopen werden de drie door het personeel tegengehouden.

Het 17-jarige meisje werd bij de winkel aangehouden, maar probeerde weg te komen door een medewerkster te krabben. De twee andere meisjes wisten weg te rennen. Een andere medewerkster van de schoenenzaak is achter de meisjes aangerend en kon de 16-jarige aanhouden. Ook deze verdachte pleegde verzet bij de aanhouding en sloeg de medewerkster.

Bij de verdachten werden vier paar schoenen aangetroffen. De politie stelt een verder onderzoek in naar de derde verdachte. De twee meisjes zijn in de cel gezet.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×