Drie gewonden bij bedrijfsongeval in Noordwijk

Donderdagochtend zijn er bij een bedrijfsongeval op de Herenweg in Noordwijk drie gewonden gevallen. De slachtoffers, een 44-jarige man uit Westmalle, een 28-jarige uit Geel en een 46-jarige man uit Nieuw Vennep, waren bezig met wegwerkzaamheden. Twee van hen stonden op een steiger, de derde bestuurde een kraanmachine. Een 34-jarige vrachtwagenchauffeur uit Leiderdorp reed over een brandslang waarna de slang aan de vrachtwagen bleef vastzitten. Hierdoor werd de steiger door de slang omver getrokken, waarna de twee mannen van de steiger vielen.

De onder druk staande slang sloeg hierna met kracht tegen de 46-jarige kraanmachinist. De drie mannen werden met nek- en rugklachten overgebracht naar het LUMC en het Rijnland Ziekenhuis.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×