Architectuur & Design op Landelijke Fietsdag

Aanstaande zaterdag is het niet alleen Nationale Molendag, maar ook Landelijke Fietsdag. In deze regio organiseert het VVV Holland Rijnland de “Holland Rijnland Voorjaarsklassieker”. Een een route van 37 km die ook ingekort kan worden. De route loopt van Leiden, Katwijk naar Warmond en is te koop voor € 3,– bij de VVV-winkels in Katwijk, Leiden en Warmond.

Deelnemers aan de route kunnen starten tussen 09.00 – 13.00 uur. Op vertoon van een afgestempelde routebeschrijving krijgt iedere deelnemer traditiegetrouw een medaille als herinnering. Bij de VVV Leiden is ook een gratis fietsroute verkrijgbaar die is uitgezet door de gemeente Voorschoten en langs de beeldende kunst in Voorschoten en Wassenaar voert.

De Landelijke Fietsdag draagt het thema ‘Het décor van Nederland’. Met het fietsen wordt de KWF Kankerbestrijding gesteund.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×