Brommer onderuit op Gooimeerlaan

Vrijdagmorgen om 09.00 uur vond op de kruising van de Gooimeerlaan en de Veluwermeerlaan een bijna-botsing plaats tussen een 18-jarige bromfietser uit Leiden en een 42-jarige automobiliste, eveneens uit Leiden. De bromfietser reed over het fietspad van de Gooimeerlaan en stak via de berm de rijbaan over. De bromfietser zag op dat moment een auto naderen, remde af en verloor de controle over zijn voertuig en gleed onderuit en in de richting van de auto. De bromfietser liep daarbij enkele schaafwonden op. De 42-jarige automobiliste, een plaatsgenote, liep licht letsel op.

De politie heeft de bromfietser bekeurd voor het rondrijden zonder geldige verzekering en voor het niet hebben van een bromfietscertificaat.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×