Buurtavond Noorderkwartier in 't Spoortje

Op donderdag 3 juni organiseert de LWO namens de Wijkvereniging Noorderkwartier in Buurthuis ’t Spoortje een buurtavond over (de toekomst van) de wijk. De komende jaren verandert er veel in Leiden Noord en het Noorderkwartier. Bewoners die hun zegje willen doen over de plannen kunnen dat doen op informatie -en inspraakavonden. De wijkvereniging hoopt daarom dat veel bewoners lid willen worden. Ook is de wijkvereniging op zoek naar nieuwe bestuursleden, sinds het voltallige bestuur is opgestapt.

Omdat alle bestuursleden zijn opgestapt heeft het vertrekkende bestuur aan de Leidse Welzijns Organisatie gevraagd om de bewonersavond te organiseren en potentiële bestuursleden te werven voor een nieuw te vormen bestuur voor de Wijkvereniging Noorderkwartier.

Mensen die interesse hebben in het lidmaatschap van de vereniging of samen met anderen het bestuur van de wijkvereniging opnieuw willen, kunnen zich donderdagavond aanmelden. Op de bewonersavond zal in het tweede gedeelte van de avond aandacht geschonken worden aan de wijkvereniging Noorderkwartier, haar doelstelling, organisatie, middelen en werkwijze.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×