Kraakgroep Leiden opgericht

Onlangs is de Kraakgroep Leiden opgericht met als doel ‘het kraken in Leiden en omgeving te helpen faciliteren en promoten’. De Leidse krakers zijn van mening dat zo’n steungroep hard nodig is, omdat het (Leidse) kraken steeds verder in haar bestaan wordt bedreigd. “We hopen, door advies en hulp, een steentje bij te dragen in de voorziening van woonruimte en andere leuke projecten d.m.v. het kraken van de leegstand in de omgeving van Leiden,” zo melden de krakers die alvast een vijf jaar oude Leidse Kraakhandleiding uit de krakersarchieven hebben opgedoken

Ook het Leidse kraakspreekuur is na jaren weer in ere hersteld. Op afspraak kunnen (potentiële) krakers er terecht.

Advertentie

Leiden krakers


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×