Aanrander opgepakt

De politie heeft donderdag kort na middernacht een 20-jarige Leidenaar aangehouden die ervan wordt verdacht omstreeks 23.45 uur die avond een 31-jarige plaatsgenote te hebben aangerand op de Middelweg. De man liep achter de vrouw en pakte haar plotseling vast en duwde haar tegen een muur. De vrouw zette het direct op een gillen en beet de man. Bij de tweede beet liet de man los en ging er vandoor.

De vrouw liet het hier niet bij zitten en ging de man achterna. daarbij wist ze hem te slaan en te schoppen. De vrouw heeft hierna de politie in kennis gesteld. Deze waren al ingeseind door een getuige die het gillen had gehoord, waardoor ze snel ter plaatse waren. Op aangeven van de 31-jarige vrouw kon de verdachte in de omgeving worden aangehouden. De vrouw klaagde over pijn aan het achterhoofd, nek en schouders.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×