Vrijwilligersinformatiemarkt op de Beestenmarkt

Op zaterdag 18 september organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van WAVeS voor de zesde keer een Vrijwilligersinformatiemarkt op de Beestenmarkt te Leiden. Non-profitorganisaties kunnen zich inschrijven om zich op deze dag te presenteren met een hele of halve kraam. Behalve het huren van een kraam is er ook de mogelijkheid voor het geven van een demonstratie.

Is uw vereniging / stichting dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers en vindt u het leuk om met anderen een kraam te bemensen? Bel dan naar WAVeS / Steunpunt Vrijwilligerswerk, Els Jansen telefoon 071 – 5160475 of stuur een e-mail naar e.jansen@lwo.nl met uw gegevens voor meer informatie. De Vrijwilligersinformatiemarkt duurt van van 12.00 tot 16.00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×