Belastingdienst Leiden onbereikbaar

Al weken is de Leidse belastingdienst niet of nauwelijks telefonisch bereikbaar. Mensen met vragen aan de dienst moeten eerst een uitgebreid keuzemenu doorlopen om vervolgens een bandje te krijgen met het verzoek het later nog eens te proberen. Vervolgens wordt de verbinding verbroken. De onbereikbare belastingdienst is niet alleen voor inwoners van Leiden en omgeving een toenemende ergernis, ook accountants en andere mensen die beroepsmatig met de dienst te maken hebben, klagen steen en been.

De telefonische onbereikbaarheid leidt tot een flinke toename van het aantal bezoekers aan het loket bij het belastingkantoor aan het Stationsplein.

Of de belastingdienst de problemen binnenkort oplost, is niet bekend. De belastingdienst was onbereikbaar voor commentaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×