Feestelijke opening Grote Havenbrug

Donderdagmiddag om 16.00 uur wordt de gerestaureerde Grote Havenbrug feestelijk heropend. Anderhalf jaar geleden werd het mechanische en elektrische deel van de brug onder handen genomen. Nu is ook de restauratie van de bovenbouw afgerond. De heer Gijsman van de Stichting Industrieel Erfgoed Leiden (STIEL) verzorgt bij de opening een korte introductie over de geschiedenis van de Grote Havenbrug. Daarna zal wethouder Rogier van der Sande de openingshandeling verrichten.

Afsluitend is er een borrel. Na het officiële gedeelte hebben geïnteresseerden de mogelijkheid de monumentale binnenkant van de brug te bezichtigen.

Advertentie

Leiden havenbrug


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×