Meilof, hier tijdens een optreden op koninginnedag in de muziektent op het Stadhuisplein. (Archieffoto: Chris de Waard).

Meilof treedt op in Zoeterwoude

Om hun tweede cd (Geloof) te promoten, treedt de Leidse popgroep Meilof zaterdag 12 juni op in zalencentrum Don Bosco in Zoeterwoude. In het voorprogramma spelen Patrick Wolvers (zanger/componist van onder andere het voormalige El Legamo) en zijn compagnon Lex Olsthoorn op toetsen. Zij brengen eigen Nederlandstalig werk ten gehore.

Meilof wordt tijdens haar optreden bijgestaan door de gastmuzikanten Nick Mulder op toetsen en zijn vriendin Marijke van den Bergen op cello. Ook zingt zanger Rob Baarseen paar liedjes mee. Meilof speelt Nederlandstalige popmuziek en bestaat uit Rikkert Meilof (zang, gitaar), Peter van den Akker (bas, zang), Ben Tijsma , (gitaar, zang) en Aaf Gerhardt (drums, zang).

Het optreden begint zaterdag om 21.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×