Massale vechtpartij tussen Katwijkse en Rijnsburgse jongeren

De politie heeft zaterdagavond een massale vechtpartij tussen Katwijkse en Rijnsburgse jongeren voorkomen. De politie had informatie over een van tevoren afgesproken vechtpartij tussen de jongeren van beide plaatsen. Rond 21.00 uur verzamelden zich tientallen jongeren bij de Sandtlaanbrug op de grens van Katwijk en Rijnsburg.

Toen de politie de groepen van elkaar gescheiden had, heeft de jeugd zich verplaatst naar de wandelbrug tussen de Rijnsburgse Evertsenstraat en het Kanaalpad Noord-West bij het Katwijkse industrieterrein ‘t Heen. Hier heeft de politie het terrein aan beide kanten afgesloten en opgetreden met een politiehond. Hierop heeft de groep zich verwijderd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×