Politie neemt rijbewijzen hardrijders in beslag

De politie controleerde het afgelopen weekend drie automobilisten die een dermate hoog alcoholpercentage hadden dat de politie overging tot het invorderen van hun rijbewijs. In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.40 uur, controleerde de politie een 32-jarige man uit Wassenaar die met zijn auto over de Stille Rijn tegen het verkeer in reed. Zijn ademanalyse kwam uit op 675 ug/l.

Zondagavond rond 19.30 uur hielden agenten een 42-jarige automobilist uit Den Haag op de Kanaalweg aan. Hij kwam tot 725 ug/l. De bestuurders raakten hun rijbewijs kwijt en ze kregen een proces-verbaal.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×