Politie zoekt getuigen van mishandeling in kelderbox

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op vrijdag 4 juni omstreeks 16.45 uur plaatsvond in de Merenwijk. Een 21-jarige fietser uit Leiden reed over de Gooimeerlaan ter hoogte van de Gamma over de brug. Bij het passeren van twee jongens op een fiets raakten de sturen elkaar. De Leidenaar fietste door, omdat er geen schade was en niemand was gevallen.

Bij de kelderboxen van de Havikshorst merkte de Leidenaar dat hij door de bestuurder van de fiets was achtervolgd. Binnen werd hij vervolgens meerdere keren geschopt. De Leidenaar verzette zich, maar zag vervolgens nog twee andere jongens binnenkomen die hem tegen de benen, rug en hoofd schopten en sloegen. De Leidenaar liep ook een gebroken neus op.

De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen contact op te nemen via telefoonnummer 0900 – 8844. Signalement van de jongens; één met een donkere huidskleur, 1.85m, 17á 18 jaar, rasta vlechten tot de schouder. Tweede jongen; 14 á 15 jaar, donkere huidskleur. Derde jongen; Noord-Afrikaans uiterlijk, 16 á 17 jaar, kort zwart haar met aan de achterzijde opgeschoren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×