Vijf tienermeisje opgepakt na mishandeling

De politie heeft zaterdagmiddag vijf meisjes van 13,14 en 15 jaar uit Leiden aangehouden. De meisjes worden verdacht van mishandeling van een 14-jarige plaatsgenote. Het slachtoffer fietste met twee vriendinnen de groep meisjes voorbij op de Haagweg. Hier reageerde de groep op door aan de fietsen van de drie meisjes te gaan hangen. Na wat getrap wisten liet de groep los waarna de drie meisjes door fietsten. Kort hierop werd het slachtoffer weer ingehaald waarna ze een tik tegen het hoofd kreeg en trappen tegen haar fiets.

Het slachtoffer gooide hierop een blikje met frisdrank. Dit resulteerde in slaan en schoppen door meerdere meisjes. De meisjes gingen pas weg toen een man de meisjes uit elkaar haalden. Agenten troffen de drie meisjes aan waarna ze de groep in de omgeving konden aanhouden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×