Honderden fans stonden na het optreden van DEWI in de rij voor een handtekening van hun ster. Op cd's, briefjes, t-shirts of gewoon op je hand, het maakte niet uit waar, als de handtekening maar gescoord kon worden. (Foto's: Chris de Waard).

Stevenhof viert weer groots wijkfeest

Met DEWI als absolute hoogtepunt konden de mensen van de Wijkraad Stevenshof aan het eind van de middag zeer tevreden terugkijken op een meer dan geslaagd wijkfeest. De paar druppels regen en het wat bewolkte weer zorgden er misschien voor dat het wat minder druk leek dan vorig jaar, maar toen in de loop van de middag het publiek massaal naar het wijkpark trok om Idol DEWI op te zien treden, was het park als vanouds te klein. Net als vorig jaar kondigde burgemeester Lenferink de hoofdact aan.

Naast het optreden van DEWI waren er een kindervrijmarkt, een braderie en natuurlijk tal van hapjes en drankjes. Ook het freestyle breakdancen bij Buurthuis Stevenshof trok veel publiek, net als spectaculaire attracties als een vele meters hoge ijsmuur die bedwongen moest worden of de ‘langse skibaan ter wereld’, waarop de jeugd kon skieën en snowboarden op een lopende band.

De wijkraad heeft nog wel een verzoekje. Of degene die het tweede spandoek (zie foto 1) heeft meegenomen, dat weer terug wil brengen.

Leiden wijkfeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×