Het wijkfeest in de Stevenshof is al jaren een enorme trekker. Duizenden mensen bezoeken elk jaar de activiteiten. (Archieffoto: Chris de Waard).

Stevenshof maakt zich op voor sportief wijkfeest

Naast 3 oktober en de Lakenfeesten is het jaarlijkse wijkfeest in de Stevenshof ongetwijfeld een van de grootste evenementen die Leiden rijk is. Ook dit jaar haalt de Wijkraad Stevenshof weer alles uit de kast om op zaterdag 11 juni een groots evenement op poten te zetten. Het thema is dit jaar ‘Sport en Sportief’. Talloze verenigingen zullen demonstraties geven, de Landmacht komt met het High Diving team en Sportschool Shaolin Kempo Kwoon Waai voert een Chinese Leeuwendans op. Voor de muzikale omlijsting zorgen CRASH, Kevin, Marcel de Nijs, Danny, George Julien, De Rijnsons, Elize en Peter Beense.

Verder zijn er een springkussen-glijbaan, een High-diving toestel, sumoworstelen, lasergunschieten, een sportviswedstrijd voor 4- tot 12-jarigen (onder begeleiding), een optreden Chinese Krijgskunst van 50 man, kindervrijmarkt, kermis en een grote braderie.

Als klap op de vuurpijl worden ’the Higlandgames’ gehouden, waarbij iedereen zelf een ‘clan’ kan samenstellen van buren, vrienden of familie. De teams bestaan uit minimaal vier mannen en of vrouwen. Voor dit spel moeten de teams zich vooraf aanmelden via evenementen@stevenshof.org

Advertentie

Leiden wijkfeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×