Politie zoekt getuigen van aanrijding

De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die donderdag betrokken was bij een aanrijding op de kruising van de President Kennedylaan en de Haaswijklaan in Oegstgeest. Een 45-jarige automobiliste uit Leiden reed omstreeks 19.30 uur over de kruising en kreeg geen voorrang van een nog onbekende automobilist in een rode auto. Daardoor raakte de bestuurder de achterzijde van de auto van de Leidse. De bestuurster bleef ongedeerd. De bestuurder van de rode auto is wel even gestopt, maar toen bleek dat er geen gewonden waren, is hij weer doorgereden. De politie wil graag met deze bestuurder in contact komen.

Ook is de politie op zoek naar een getuige in een grote zwarte auto. De bestuurder van deze auto is bij de IJzingabrug even gestopt en uitgestapt maar is later doorgereden. Deze getuige en de bestuurder van de auto worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×