Leidenaar krijgt bierfles in gezicht

Afgelopen zondag werd een 30-jarige Leidenaar zwaar mishandeld op de Julianakade. Hij werd geslagen met een bierfles en liep letsel op aan een wenkbrauw. De Leidenaar werd overgebracht naar het LUMC. Aanleiding van de mishandeling was het aanspreken van twee jongens, die een bierfles tegen een geparkeerd staande bestelbus gooiden. De twee daders zouden volgens een getuige eerder al een conflict hebben gehad met een groepje fietsers. Dit vond plaats op de kruising Julianastraat/Sophiastraat. De politie wil graag met deze groep fietsers in contact komen. Zij kunnen zich melden aan het politiebureau of via het telefoonnummer 0900 – 8844.

Signalement dader 1: blanke jongen, ongeveer 1.80 m, tenger postuur, kort haar, vermoedelijk stekels.

Signalement dader 2: blanke jongen, ongeveer 1.70 m, half lang haar, gekruld, normaal postuur, maar iets steviger dan dader 1.

Beiden zijn ongeveer 16-20 jaar oud en waren gekleed in oranje (vermoedelijk in een oranje overal van een bouwmarkt).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×