K&G houdt open huis

De christelijk Muziekvereniging Kunst & Genoegen (K&G) houdt woensdag 30 juni open huis van 19.00u tot 20.00u. K&G is een grote vereniging met een zeer goede reputatie. Op het Wereld Muziekconcours werden diverse prijzen in ontvangst genomen door zowel het jeugd- als het seniorenorkest. Om het hoge niveau te waarborgen heeft K&G een professionele muziekschool.

In de maand september start K&G met gratis muzieklessen. Hier liggen voordelen voor zowel de ouders, de leerlingen als de vereniging. Er zal bekeken worden of de leerling enthousiast blijft, muzikaliteit in zich heeft en welk instrument geschikt voor hem is.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in het clubgebouw, informatie in te winnen en een repetitie van het jeugdorkest bij te wonen. Het K&G-clubgebouw ligt aan de J.C. de Rijpstraat 29 op het industrieterrein de Waard Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×