Drie drugsdealers opgepakt in Leiden-Noord

De politie heeft afgelopen maandag twee Leidenaren (25 en 28 jaar) en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens handel in verdovende middelen. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt. De politie was met het onderzoek naar de drugsdealers gestart na klachten van bewoners in de omgeving van de Beatrixstraat. Afgelopen maandag heeft de politie met diverse voertuigen in de buurt gepost, waarna kort na elkaar de drie verdachten konden worden aangehouden.

De 25-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats werd omstreeks 16.15 uur aangehouden op de Louise de Collignystraat toen hij drugs verkocht aan een gebruiker. De politie betrapte de man op heterdaad. Bij de verdachte werden 16 bolletjes cocaïne en zes bolletjes heroïne aangetroffen.

De twee Leidenaren werden eveneens op heterdaad betrapt toen ze in de Beatrixstraat drugs verkochten. Bij de 28-jarige Leidenaar werden 15 gram cocaïne en 12 bolletjes heroïne aangetroffen. Bij de 25-jarige Leidenaar trof de politie 15 bolletjes cocaïne en 24 bolletjes heroïne aan.

Alle drugs werden door de politie in beslaggenomen. Uit het verdere onderzoek is gebleken dat de verdachten al een jaar in de buurt aan het dealen waren. De verdachten zijn na verhoor in verzekering gesteld en worden op donderdag 1 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×