Regen verdrijft Avondspektakel naar Stadhuis

Het jaarlijkse Avondspektakel dat normaal gesproken wordt gehouden langs de kade bij V&D is dit jaar in de Burgerzaal van het Stadhuis gehouden. Door de harde wind en de ongunstige weersvooruitzichten durfde de Lakenfeesten-organisatie het buiten niet aan. Dat bleek een goede zet, want in de loop van de avond viel de regen met bakken uit de hemel. De sfeer bij het Avondspektakel was er niet minder om.

Hoewel iedereen het jammer vond dat het Eurokoor (onder leiding van Peter Kavelaar en met muziek van de Hans Dubbelaar Big Band) niet in de open lucht kon optreden, met vele toeschouwers in bootjes, was er vanaf het moment dat het ging regenen veel begrip voor de ‘move’. De Burgerzaal liep al snel vol en van 21.00 tot 22.30 uur zong de zaal uit volle borst mee met liedjes van Meatloaf, Andre Hazes en vele anderen. Na afloop van het officiĆ«le programma gingen koorleden en publiek nog vrolijk verder met een extra uitvoering. Zonder band, maar met piano.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×