Potloodventer gepakt

De politie heeft dinsdagmiddag in de Koekoekstraat in Nieuwkoop een 32-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden. De man pleegde vanuit zijn auto ‘schennis van de eerbaarheid’ door zijn geslachtsdeel aan meisjes en vrouwen te laten zien. Hij heeft inmiddels bekend dit vanaf vorige maand gedaan te hebben in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Leiden, Oegstgeest en Katwijk.

Vanuit zijn auto sprak hij de meisjes en vrouwen aan en toonde zijn geslachtsdeel. Daarna vertrok hij steeds weer. Uit het politie onderzoek is gebleken dat hij zijn grenzen de laatste tijd verlegde. De politie verdenkt de man dan ook van het plegen van ontuchtige handelingen. De politie doet daar verder onderzoek naar. De politie kwam de man op het spoor na een melding dat een 11-jarig meisje in Nieuwkoop was lastig gevallen door de man.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×