Experimenterende kinderen veroorzaakten brand

De brand die gisteren een zolderkamer van een woning aan de Glenn Millerstraat geheel is as legde is veroorzaakt door kinderen die een experiment deden met een plastic buis, een föhn en een bus haarlak. Een 13-jarige jongen spoot haarlak in de buis, vervolgens zette hij de föhn aan waarna hij met een aansteker de ingespoten spray aanstak. Nadat hij dit enkele keren had herhaald, zette hij de vermoedelijk nog hete buis op het bed en liep naar beneden. Enkele minuten later werd de brand ontdekt.

De brandweer moest ter plaatse komen om de brand te blussen. De zolderkamer brandde geheel uit.

Advertentie

Leiden glennmiller


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×