Plaats voor U reikt gratis parkeerabonnement uit

De parkeercampagne ‘Plaats voor U’ heeft onder de deelnemers aan de Leiden Marathon die de eindstreep hebben gehaald, een jaarabonnement voor de parkeergarage Haarlemmerstraat verloot. De gelukkig winnaar is Jan Harteveld en kreeg het jaarabonnement uit handen van centrummanager Robert Strijk en Mok Scheffer van Leiden Marathon.

Harteveld, die uit Zoeterwoude komt, heeft op zondag 13 juni als deelnemer aan de marathon de afstand van ruim 42 km volbracht. Als extra prijs voor deze prestatie ontvangt hij nu ook nog een gratis parkeerabonnement ter waarde van 750 euro. De parkeergarage Haarlemmerstraat is iedere dag geopend (ma–vr: 08.00u-24.00u, zo 12.00u-24.00u). Uitrijden (met een geldige kaart) is altijd mogelijk. Houders van een jaarabonnement kunnen echter altijd in- en uitrijden. Jan Harteveld kan daar dus 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruik van maken.

Het doel van ‘Plaats voor U’ is onder andere om aan bezoekers van Leiden duidelijk te maken waar ze gemakkelijk kunnen parkeren. Dat gebeurt door middel van promotieteams op de parkeerterreinen, advertenties en bijzondere acties. Elke maand organiseert het campagneteam een actie rond een Leids evenement zoals de Leiden Marathon. De campagne loopt tot 1 januari 2005.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×