Bolkestein hoogleraar bij Universiteit Leiden

Europees Commissaris Bolkestein wordt hoogleraar aan de Technische Universiteit Delft en Universiteit Leiden. Onderwijs en onderzoek van Bolkestein zullen gericht zijn op de rol van intellectuelen in belangrijke politieke ontwikkelingen, waaronder de Europese eenwording. Beide instellingen hebben dat dinsdag laten weten. Delft en Leiden benoemen hem gezamenlijk per 1 november 2004 voor één dag per week voor een periode van drie jaar.

De Colleges van Bestuur vinden Bolkestein bij uitstek geschikt door kritische reflectie de verbinding te leggen tussen de werelden van wetenschap en de politieke praktijk. Volgens de colleges is Bolkestein de beste man voor de leerstoel ‘Intellectuele grondslagen van politieke ontwikkelingen’.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×