Eén jaar geleden: Werfpop voor het eerst in Leidse Hout

Het is vandaag exact één jaar geleden, dat het Leidse popfestival Werfpop werd georganiseerd in de Leidse Hout. Er waren op voorhand enkele tegenstanders van de nieuwe lokatie, ondermeer omdat zij bang waren dat er teveel geluidsoverlast zou zijn. Toen na metingen bleek dat dat heel erg meeviel, werd besloten om Werfpop 2004 ook in de Leidse Hout te organiseren. De lokatie en gezelligheid van 2004 komt dus overeen met die van 2003. Het grootste verschil tussen deze twee edities? Het weer. Was het bij Werfpop 2004 nog zo’n 17 graden, de bezoekers van Werfpop 2003 konden rekenen op een temperatuur van om en nabij de 28 graden! Mede daardoor werd het bezoekersrecord verbroken. Heimwee? Bekijk de foto’s van vorig jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×