Politie houdt betrokkenen steekpartij aan

De politie heeft dinsdagmiddag een 38-jarige man en een 41-jarige vrouw aangehouden. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij in een woning aan de Conradstraat en het Jacques Urlusplantsoen, eerder die middag. Een 34-jarige man uit Katwijk, die op bezoek was bij een kennis aan het Jacques Urlusplantsoen, werd met een klein mes in de arm gestoken. De 49-jarige bewoner van de woning aan de Conradstraat werd in de bovenarm gestoken. Hij werd voor behandeling van de steekwond overgebracht naar het LUMC. Alle betrokkenen waren bekenden van elkaar. Het vermoeden bestaat dat er onenigheid ontstond over verdovende middelen. De politie heeft de verdachten ingesloten en voert een onderzoek uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×