Tijdelijke snelheidslimiet op delen van N210

Vanaf 2 augustus geldt er op delen van de N210 een snelheidslimiet van 60 km per uur. Dat heeft de provincie bekend gemaakt. De tijdelijke limiet is noodzakelijk, omdat sommige stukken van het wegdek in slechte staat verkeren. De snelheidsverlaging moet de wegbelasting verminderen. De tijdelijke, verplichte verlaging tot 60 km per uur, duurt naar verwachting tot eind oktober. Daarna komt er een adviessnelheid van 60 km per uur.

De snelheidslimiet geldt voor de volgende trajecten van de N210:
– N474 (Krimpenerbosweg) tot N477 (Breekkade);
– N475 (Zijdeweg) tot N476 (Boezemweg);
– Zuidbroekse Opweg tot de gemeentegrens Bergambacht.

Naast de snelheidslimiet geldt er op deze weggedeelten een inhaalverbod. De snelheidsverlaging wordt aangegeven door borden langs de route. Op dit moment bekijkt de provincie of renovatie mogelijk is of dat de N 210 volledig vernieuwd moet worden. De weg bestaat uit betonnen bakken die gefundeerd zijn op houten palen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×