Dronken Leidenaar bedreigt agenten

Een 45-jarige automobilist uit Leiden is afgelopen woensdagavond aangehouden toen hij met een snelheid van ongeveer 85 km/u over de Leidseweg reed. Agenten wilden de man bekeuren en gaven meerdere stoptekens om hem staande te houden. De bestuurder negeerde dat, waarna hij door bij de Trompweg in Voorschoten werd klemgereden. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en werd overgebracht naar het politiebureau. Onderweg bedreigde hij één van de agenten.

Op het bureau weigerde de man een ademanalyse en een bloedproef en bedreigde opnieuw enkele agenten. Tegen de bestuurder wordt proces verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, overtreding van de maximum snelheid en bedreiging. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×