Achtste editie Leidse Popquiz komt eraan

Op 19 september vindt de 8e editie van de Leidse Popquiz plaats in Sociëteit De Burcht. Ook dit jaar staat de quiz onder leiding van Jan van der Plas (Aloha, OOR en Popencyclopedie). De quiz wordt samengesteld door de winnaars van de vorige editie, die in mei werd gehouden. De quiz werd toen gewonnen door het team Strooikaas, met daarin onder andere de gebroeders Brussee en een delegatie van espressobar Meneer Jansen. Deelname aan de Popquiz is gratis, ondanks dat er fraaie prijzen (boeken, cd’s, drank) te winnen zijn. De quiz begint om 15.30u. Meer informatie: John van der Steen, 06–28403824.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×