Olav Welling (D66) tijdelijk terug in Leidse politiek

Voormalig D66-fractievoorzitter Olav Welling zal vanaf september tijdelijk terugkeren in de Leidse politiek. Hij zal de zwangere Sabine Verschoor vervangen als fractiewoordvoerder in de commissie Ruimtelijke Ordening. D66 zegt verheugd te zijn met de hulp van Welling. “Ik ben zeer vereerd dat Olav gedurende mijn zwangerschapsverlof de Ruimtelijke Ordeningszaken uit mijn portefeuille wil waarnemen”, aldus raadslid Sabine Verschoor. “Olav is nog zeer betrokken bij het wel en wee van D66, heeft een grote expertise op dit gebied en heeft geen inwerktijd nodig. Waarom zou ik een ander vragen als we het beste raadslid van de laatste jaren kunnen krijgen?”

Verschoor blijft erbij dat zwangerschapsverlof voor raadsleden voor veel druk zorgt op de overgebleven fractieleden. “Een deugdelijke regeling voor zorg- en zwangerschapsverlof moet dan ook met voortvarendheid worden ingevoerd”, meent ze.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×