Twee gewonden bij kettingbotsing op A4

Woensdagmiddag vond op de Rijksweg A4 in de richting van Amsterdam een kettingbotsing plaats tussen zes voertuigen. Een 42-jarige automobilist uit Heemstede zag ter hoogte van de N11 te laat dat het verkeer voor hem snel vaart minderde, waardoor hij tegen de auto van een 57-jarige Aalsmeerder botste. Vervolgens raakten nog vier andere auto’s betrokken bij de aanrijding. De Aalsmeerder en een inzittende van een ander voertuig liepen nekletsel op.

De Aalsmeerder werd overgebracht naar het LUMC. Een 55-jarige automobilist uit Amsterdam liep letsel op in het gezicht. Alle rijstroken werden tot 18.00 uur afgesloten. Het verkeer werd omgeleid. Ter plaatse wordt aan de weg gewerkt, waardoor het verkeer op dat deel van de A4 de snelheid moet verlagen tot 70 km/u.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×