In september 2002 begon het Stadsparkeerplan met het blauwe fietsenplan. Nu wordt daar een fietsenverhuur aan toegevoegd. (Archieffoto: Chris de Waard).

Stadsparkeerplan gaat fietsen verhuren

Met ingang van 1 september verhuurt het Stadsparkeerplan aan de Haagweg ook fietsen. Deze verhuurservice wordt opgezet en ondersteund door Robert Laan van Du Nord Rijwielen. De gratis blauwe fietsen van het Stadsparkeerplan zijn vanaf nu alleen nog maar beschikbaar voor de 650 abonnementhouders van Stadsparkeerplan. De fietsen worden verhuurd voor zes euro per dag. De parkeerders van Stadsparkeerplan krijgen 50% korting.

Vanaf het Haagwegparkeerterrein is het tevens mogelijk om in groepsverband per fiets én onder begeleiding van een professionele gids in 2,5 uur de mooiste plekjes van Leiden te bezoeken. The Leiden Bikers, is een project van Evenementen organisatiebureau Kwik & Van Hoek en te combineren met vele verschillende activiteiten.

Leiden Stadsparkeerplan


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×