Politie houdt verdachte na inbraak aan

De politie heeft afgelopen nacht bij het terrein van een taxibedrijf aan de Vondellaan een 29-jarige man uit Rotterdam aangehouden die ervan wordt verdacht te hebben ingebroken in een als kantine ingerichte bedrijfskeet op het terrein. Een ruit was vernield. Het is nog niet bekend of er iets uit de keet gestolen is. De politie kon de man arresteren nadat een getuige de inbraak doorgaf. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen ze de man op blote voeten wegrennen. De agenten waren sneller en sloegen hem in de boeien. De verdachte is ingesloten.

De politie stelt een nader onderzoek in. In dit onderzoek betrekt de politie ook een gestolen auto die dezelfde nacht werd aangetroffen. De auto was op 31 augustus in Rotterdam gestolen en werd aangetroffen op de carpoolplaats aan de Burgemeester Detmersweg in Zoeterwoude.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×