Centrum Management komt met eigen vakblad

Het Centrum Management Leiden zal vanaf oktober 2004 eens per kwartaal een magazine uit gaan geven. Het gaat om een vakblad voor de Leidse horeca en recreatie en komt tot stand in samenwerking met Gemeente Leiden, Koninklijke Horeca Nederland, VVV Holland Rijnland en verschillende evenementenorganisaties. Het magazine heet Punt Uit. Doel van het magazine is de communicatie tussen gemeentelijke overheid en de horeca- en recreatiebranche te optimaliseren.

Op 13 september ligt de eerste editie van Punt Uit bij alle ondernemers in de horeca- en recreatiebranche op de mat. Op dezelfde dag vindt de officiƫle overhandiging van het eerste nummer aan burgemeester Henri Lenferink plaats.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×