Centrum Management komt met eigen vakblad

Het Centrum Management Leiden zal vanaf oktober 2004 eens per kwartaal een magazine uit gaan geven. Het gaat om een vakblad voor de Leidse horeca en recreatie en komt tot stand in samenwerking met Gemeente Leiden, Koninklijke Horeca Nederland, VVV Holland Rijnland en verschillende evenementenorganisaties. Het magazine heet Punt Uit. Doel van het magazine is de communicatie tussen gemeentelijke overheid en de horeca- en recreatiebranche te optimaliseren.

Op 13 september ligt de eerste editie van Punt Uit bij alle ondernemers in de horeca- en recreatiebranche op de mat. Op dezelfde dag vindt de officiële overhandiging van het eerste nummer aan burgemeester Henri Lenferink plaats.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×