Politie waarschuwt voor oplichter

De politie waarschuwt voor een man die probeert om pincodes te bemachtigen. De politie kreeg maandagmiddag een melding van een 87-jarige bewoonster van de Spieghelstraat. Een man kwam daar aan de deur met een aangetekend pakje. De vrouw moest voor ontvangst tekenen en betalen met haar pinpas. Daarbij moest de vrouw haar pinpas door een aparaatje halen en de pincode intoetsen.

Bij dat laatste kreeg de vrouw argwaan en zei eerst even de buurman te bellen. Toen ze daarmee bezig was, vertrok de nog onbekende man halsoverkop. De politie heeft nog geen andere meldingen binnengekregen over deze praktijken, maar. vraagt mensen die dit overkomen is te reageren via 0900-8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×