Drie aanhoudingen bij controle in Leiden-Noord

De politie heeft donderdagavond in Leiden-Noord – in de omgeving Oegstgeesterweg, Willem de Zwijgerlaan en Pieter Bothstraat – een alcoholcontrole gehouden. Tijdens deze controle werden vooral voertuigen die bij sportverenigingen wegreden gecontroleerd. In totaal zijn er ongeveer 70 voertuigen gecontroleerd.

Een 37-jarige bromfietser uit Leiden werd aangehouden. Een blaastest gaf een alcoholgehalte aan van 360 Ug/l. Een 62-jarige automobilist plaatsgenoot werd eveneens aangehouden voor het onder invloed besturen van zijn voertuig. Het resultaat van de blaastest was 590 Ug/l. Het rijbewijs van deze verdachte is ingevorderd.

Naast deze bestuurder werd een 24-jarige automobilist uit Leiden aangehouden. Hij reed met een te hoge snelheid in de bebouwde kom, namelijk 110 km/u waar 50 is toegestaan. Ook het rijbewijs van deze verdachte is ingevorderd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×