Hutspot op banenmarkt bij CWI

Het Centrum Werk en Inkomen (CWI) organiseert zaterdag 2 oktober voor de tweede keer de Landelijke Banenmarkt. Deze markt biedt iedereen die op zoek is naar een baan de kans om zich te oriënteren op duizenden vacatures. Elk CWI is deze zaterdag open en ‘behangen’ met nieuwe, actuele vacatures. Op veel CWI’s zijn werkgevers zelf aanwezig om hun vacatures te presenteren. Vorig jaar trok de banenmarkt 110.000 bezoekers en waren er meer dan 40.000 vacatures te vergeven.

In Leiden zal de Koninklijke Landmacht aanwezig zijn en in het kader van het Leidens Ontzet hutspot uitdelen aan bezoekers. Verder houdt het UWV workshops reïntegratie en het starten van een eigen bedrijf vanuit een uitkeringssituatie.

Op zaterdag 2 oktober kunnen werkzoekenden weer op 120 CWI vestigingen terecht voor een groot vacatureaanbod. Nieuw dit jaar is de intensieve samenwerking met UWV.

UWV is op iedere vestiging aanwezig met bijvoorbeeld voorlichting over reïntegratie en het opzetten van een eigen bedrijf. Bovendien presenteert UWV op de banenmarkt het proeftijdaanbod; werkgevers kunnen iemand die langer dan zes maanden werkloos is drie maanden in dienst nemen zonder kosten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×