Staatssecretaris Schultz nam een 4,5 literkruik Corenwijn in ontvangst uit handen van Lucas Bols. Initiatiefnemer van het gala, Menno Smitsloo, had nog een verrassing voor haar in petto; een beertje op wielen. Eind oktober wordt Schultz voor het eerst moeder. (Foto's: Chris de Waard).

Internationale Herdenking Leidens Ontzet in Pieterskerk

Voor de 14e keer werd vrijdagavond de Internationale Herdenking van Leidens Ontzet gevierd in de Pieterskerk. Op het podium grootheden als zangeres Do, de indrukwekkende blazersformatie Imperial Power en een modeshow van couturier Mart Visser die dit keer muzikaal werd begeleid door Laura Figi.

Om het podium ook vele bekendheden uit binnen- en buitenland met onder andere verschillende leden van het kabinet, waaronder de Leidse minister Thom de Graaf en de hoogzwangere staatssecretaris Melanie Schultz. Rond middernacht kon iedereen terugkijken op een geslaagd gala. Net als vorig jaar gaat er een cheque naar Hospice Issoria.

Voor de mensen met een snelle internetverbinding staat hier een filmpje. Onder andere een swingend burgemeestersechtpaar, Pvda-gedeputeerde Marnix Norder en hoofd communicatie van de gemeente Leiden, Pieter Jeroense, zetten hun beste beentjes voor.

Advertentie

Leiden corenwijn


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×