Kamerlid Van Heemst op werkbezoek in Leiden

Tweede Kamerlid Peter van Heemst van de Partij van de Arbeid brengt vrijdag een werkbezoek aan Leiden. De woordvoerder over politie en veiligheid wil meer weten over de integrale aanpak van problemen op het gebied van toezicht en handhaving door de Leidse politie. Om half twee wordt Van Heemst ontvangen op het politiebureau aan de Langegracht. De korpschef vertel hem daar hoe het korps Hollands Midden zorgt voor meer blauw op straat, door administratieve krachten in te zetten op bepaalde taken. Daarna gaat het kamerlid mee in een surveillanceauto met de dienstdoende agenten, waarbij ze naar een aantal probleemplekken gaan kijken en waarbij hij meegaat als er oproepen zijn. Om vier uur zal het werkbezoek worden afgesloten in de fractiekamer van de PvdA aan de Breestraat. Van Heemst doet daar verslag van zijn bevindingen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×