Politie houdt 16-jarige meisjes aan na geweldpleging

De politie hield woensdagochtend op het Centraal Station van Leiden twee meisjes van 16 jaar aan. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen drie vrouwen van 19, 21 en 22 jaar. De twee 16-jarigen uit Leiden kregen in de trein ruzie met de drie vrouwen. Op het perron zette de ruzie zich voort waarbij het tweetal insloeg op de drie vrouwen. Daarbij werd ook gebruik gemaakt van een riem. De drie vrouwen liepen lichte verwondingen op. Een beveiligingsmedewerker van het Centraal Station die de vechtpartij zag, greep in door de twee meisjes in de kraag te vatten en over te dragen aan de politie, die vandaag het onderzoek naar deze zaak voortzet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×