Regio Leiden geeft hoogste subsidie voor woningisolatie

Op zaterdag 9 oktober 2004 wordt er van 10.00 tot 14.00 uur een speciale informatiemarkt van het Servicepunt Warm Wonen georganiseerd in het Stadsbouwhuis in Leiden. De hele dag staan adviseurs klaar om allerlei vragen over woningisolatie te beantwoorden. Ook worden alle actieproducten tentoongesteld en wordt er informatie verstrekt over isolatiemaatregelen, HR++glas, HR-ketels, zonneboilers, zonnepanelen en EnergiePrestatieAdvies (EPA).

Via het Servicepunt Warm Wonen van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Warmond en Zoeterwoude kunnen eigenaar-bewoners in deze gemeenten voor een scherpe prijs hun huis laten isoleren of een HR-ketel, een zonneboiler en/of zonnepanelen aanschaffen. Het Servicepunt Warm Wonen geeft subsidie op zonneboilers en zonnepanelen. Naast deze subsidie geven de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude nóg extra subsidie. Voor een zonneboiler bedraagt de totale subsidie € 1.100,- en voor vier zonnepanelen komt de subsidie al boven € 1.600,- uit. Nergens in Nederland wordt zoveel subsidie gegeven. De subsidie is echter beperkt beschikbaar. Eigenaar-bewoners moeten daarom snel reageren, want op=op.

Het Servicepunt Warm Wonen is een initiatief van de gemeenten in samenwerking met de Milieudienst West-Holland om het eigenaar-bewoners gemakkelijk te maken om isolatie- en installatiemaatregelen te laten uitvoeren in hun woning. Alles wordt voor hen geregeld: de selectie van betrouwbare installateurs en isolatiebedrijven, het verkrijgen van offertes, de aankoop van materialen, de montage en de aanvraag van subsidies.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×