Nieuwe directeur voor RTV West

Gerard Milo treedt per 1 november in dienst als directeur van Radio TV West. Hij volgt Huub Elzerman op die als interim-directeur enkele maanden aan de omroep verbonden is geweest. Milo (50) was tot voor kort werkzaam als business unit-directeur bij automatiseringsbedrijf PinkRoccade.

“Met Milo haalt Radio TV West een ervaren manager in huis, die het proces van herstel, waar het omroepbedrijf sinds begin dit jaar in verkeert, verder zal begeleiden,” aldus de regionale zender. Gerard Milo is geboren in Den Haag en sinds 1978 woonachtig in Zoetermeer. Milo stelt zichzelf ten doel het regionale omroepbedrijf verder gezond te maken en weer helemaal op de kaart te zetten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×