Casema moet tariefsverhoging terugdraaien

Het kort geding tussen de gemeente Leiden en Casema is beslist in het voordeel van Leiden. Casema wilde het kabeltarief verhogen, maar daar was het College niet gelukkig mee. Nu Casema het kort geding heeft verloren, moet de kabelaar binnen vier weken de per 1 oktober gehanteerde tariefsverhoging terugdraaien. Ten onrechte geïncasseerde betalingen worden terugbetaald aan de burgers.

“We zullen de uitvoering van deze verplichting nauwkeurig in de gaten houden”, zegt Wethouder Geertsema. Hij hoopt dat Casema haar pogingen om de kabeltarieven te verhogen zal staken en dat er nu constructief onderhandeld kan worden. Op korte termijn zal Casema namelijk haar dienstenpakket in Leiden uitbreiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×