Glas in brood Bakker Bart

Bart’s Retail B.V., het bedrijf achter Bakker Bart, heeft met onmiddellijke ingang een flink aantal broodsoorten uit de Bakker Bart-winkels teruggehaald omdat er glas in kan zitten. Ook roept het bedrijf klanten op om witbrood, melkbrood, boterbrood, maïsbrood, tarwebrood, molenbrood, multikorn, volkorenbrood, woudbrood, zadenmixbrood licht en zadenmixbrood donker terug te brengen. “Van de overige producten is de kwaliteit gegarandeerd,” aldus Bakker Bart die ook een vestiging heeft in de Haarlemmerstraat.

“Iedereen die genoemde producten in bezit heeft, wordt verzocht deze niet te consumeren,” zo staat op de website van de bakker te lezen: “Levert u het brood in de originele verpakking voor woensdag 20 oktober in, dan krijgt u het aankoopbedrag terug”.

Ongeruste consumenten kunnen een gratis informatielijn bellen: nummer 0800-4004005.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×