Care for Women houdt bijeenkomst over borstkanker

“Omdat het soms zo dichtbij komt… Omdat het ons allemaal kan overkomen… Omdat het zo belangrijk is om er snel bij te zijn als het inderdaad mis blijkt te zijn…” Daarom is de maand oktober uitgeroepen tot borstkankermaand. In het kader van de borstkankermaand zullen er in oktober op diverse locaties in Nederland een aantal bijeenkomsten over borstkanker worden georganiseerd. In Leiden is deze op 25 oktober in Hotel Van der Valk aan de Haagse Schouwweg.

De bijeenkomst wordt geleid door de overgangsconsulente van Care for Women, Janny Ledeboer die hiervoor speciaal is opgeleid. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar er is wel een maximum aantal deelnemers. Vooraf aanmelden wordt daarom aanbevolen.
 
Hotel Van der Valk, Haagse Schouwweg 14, 2332 KG Leiden
Datum: 25 oktober 2004
Tijdstip: 19.00 – 22.00 uur

Aanmelden kan per e-mail via rthijm@careforwomen.nl met als onderwerp ´bijeenkomst borstkanker´. Vermeld hierin tevens uw naam, het aantal aanwezige personen op de bijeenkomst en locatie. Heeft u geen e-mail bel dan Janny Ledeboer: 071- 5280840 (17.00-18.00 uur).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×